Indlæser Begivenheder

august 2019

Strikkefestival i august

24. august - 25. august

Birkegårdens Haver fejrer lidt sent i år den internationale strikkedag med garn, strikkepinde, gode opskrifter og idéer. Du vil finde små hyggelige boder med salg af bl.a. brugskunst, håndarbejde, fødevarespecialiteter og smykker og glade strikkedamer i haverne.

Læs mere »

september 2019

Hundedag i september

8. september

Denne dag må du tage hunden med i Birkegårdens Haver. Husk, din hund skal være i snor, og du skal selv samle op efter vovsen. Alle tiders mulighed for at nyde de flotte haver sammen med din bedste hundeven.

Læs mere »

Sæsonafslutning med banko

15. september

Kom med til den årlige sommerafslutning med havevandring, frokostbuffet og banko.
Haverne står stadig smukt, og Permahaven viser sit design og er fyldt med grøntsager, frugt og bær. Kaffe og kage kan købes efter banko.

Læs mere »

oktober 2019

Halloween

12. oktober - 20. oktober

Halloween i Birkegårdens Haver er noget særligt. Vi har oplevelser for børn men også for voksne. Rundt i de smukke efterårshaver kan I se over 200 kreative græskarfigurer i naturlig størrelse.

For børn har vi selvfølgelig masser af aktiviteter – bl.a. den uhyggelige spøgelseslabyrint, græskarskæring, atv kørsel, æselridning ... Vi glæder os til at se jer!

Læs mere »

Monsterburger aften

19. oktober

Lørdag den 19. oktober er det “Moster-burger-aften”, hvor vi har åbent fra kl. 11-19.

Udover aktiviteterne fra de andre dage, har vi denne dag havevandring, Monster-burger-buffet og når det bliver mørkt, tændes der lys i græskar rundt i Den japanske have, som lyser uhyggeligt op.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder