Indlæser Begivenheder

maj 2020

Mors Dag – gratis kaffe til mødre

10. maj

Inviter din mor med i Birkegårdens Haver på Mors Dag, og vi giver hende kaffen.

Birkegårdens Haver har 5 skønne og meget forskellige haver, som du har mulighed for at påskønne hende med og sammen få en god oplevelse.

Læs mere »

Hundedag i maj

24. maj

Denne dag må du tage hunden med i Birkegårdens Haver. Husk, din hund skal være i snor, og du skal selv samle op efter vovsen. Alle tiders mulighed for at nyde de flotte haver sammen med din bedste hundeven.

Læs mere »

juni 2020

Fars Dag – gratis kaffe til fædre

5. juni

Inviter din far med i Birkegårdens Haver på Fars Dag, og vi giver ham kaffen. Du kan også give din far en ekstra gave – en tur på ATV ude på marken. Birkegården er både for børnefamilier og haveelskere! Denne dag er det også tilladt at tages jeres hund med ind i parken.

Læs mere »

Hundedag i juni

5. juni

Denne dag må du tage hunden med i Birkegårdens Haver. Husk, din hund skal være i snor, og du skal selv samle op efter vovsen. Alle tiders mulighed for at nyde de flotte haver sammen med din bedste hundeven. Denne dag er det også Fars Dag, hvor vi har gratis kaffe til alle fædre.

Læs mere »

Sankt Hans aften i haverne

23. juni

Kom med til en magisk aften i haverne med bål, skøn buffet, underholdning og havevandring med Merry. Der vil være båltale og sammen synger vi midsommeren ind.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder