Caféen er en stor velindrettet café med et alsidigt menukort. Her er god plads til spisende gæster i vores selskabslokale, i udestuen, på den overdækkede terrasse og under åben himmel. Tjek vores á la carte menukort nederst på siden.

Besøg Birkegårdens Haver få en afslappen dag uden madpakke

Nyd frokosten i Café Klokkeblomst
I caféen har vi et varieret udvalg af retter fra smørrebrød til vegetarretter. Vores stjerneskud er det mest populære, og hos børnene er der selvfølgelig nuggets med pomfritter, der er favoritten.

I caféen har vi et stort lokale, som nogle gange er booket til selskaber eller fester, men hvis det er tomt, er I velkomne til at spise i lokalet. I kan også spise på den store overdækkede og næsten lukkede terrasse, i udestuen eller ude i området omkring caféen. I er selvfølgelig altid velkomne til at købe mad i caféen og spise det fx i gårdhaven, i området ved dyrene eller på en af de andre picnicområder, hvor der også er grill. NB: Der er ikke tilladt at spise medbragt mad på caféens områder.

Åbningstider café: 11.00-17.00. (Køkkenet lukker kl. 16.45)

Picnic-kurv 
I kan også bestille en picnic-kurv, som I kan tage med ud og spise på en af picnicområderne. Picnic-kurven skal bestilles inden kl. 11 – men helst dagen før. Se menukort nedenfor.

NB: Du skal ikke booke/reservere bord, når du er turist for en dag – kun grupper over 25 personer / kold mad 15 personer.

Besøger du os på din fødselsdag, får du et stykke gratis lagkage i caféen. 

Er I en større gruppe eller busselskab, skal du klikke her: Grupper/busselskaber.
Ønsker du at afholde en fest hos os, skal du klikke her: Din fest.

Turist for en dag
menukort