Birkegårdens Butik

Om Birkegårdens Butik


Når først du er kommet over dørtrinnet til vores gavebutik i Birkegårdens Haver, har du lyst til at blive hængende. Her er rart at være, og du opdager hele tiden nye og spændende ting på hylderne. Er du ude efter en sød gave til en veninde eller til en familiekomsammen, er Butik Liljen et godt sted at hente inspiration og finde den rette gave. Trænger du til inspiration til hus og altan, eller har du bare lyst til at ose lidt, så er du hjerteligt velkommen i vores gavebutik. 

I de store, rustikke og luftige lokaler (som førhen var en kostald) står reoler, borde og hylder fyldt med alverdens fine ting og sager, der alle sammen er beregnet til at skabe hygge og stemning. Her finder du lysestager, silkeblomster, fint service, søde kopper, krukker, urtepotter og vaser, og udsøgte delikatesser som, bolcher fra Nørregade, snaps fra Likørhaven og øl fra Sorø Bryghus.

Bagest i butikken er vores Herrerum, hvor de, der ikke er vilde med at shoppe, kan sidde og hvile benene. Ved siden af Herrerummet er et stort amme- og legerum til de allermindste.

Reservation af kørestole: Ønsker du at reservere en kørestol, skal du ringe til butikken på 58 26 00 42 tast 2.

I kan godt handle i butikken uden at betale entré. I skal sige det i billethuset, og så har I en halv time til at handle i butikken. Og det gælder selvfølgelig kun adgang til butikken.