Legepladserne
Slå dig løs på vores 6 sjove og meget forskellige legepladser

Tarzanbanen

Tarzanbanen er en forhindringsbane, hvor forhindringerne primært er lavet af dæk. Tarzanbanen er lavet i en del af den unge egeskov, og banen blev åbnet i 2015. Her er også bord/bænkesæt, hvor I kan spise medbragt mad, eller I kan sidde og se på børnene lege. Tarzanbanen er opkaldt efter vores afdøde kronhjort Tarzan.

Børnegården

Her er en træbondegård med små huse. Der er trædyr, som børnene kan flytte rundt på og lege, at det er rigtige dyr. Børnegården er oprindeligt designet af Farmorhuset/Annette Andersen. Men vi har fået lov til selv at lave nye dyr, som ligner Birkegårdens dyr. Børnegården er meget populær hos de helt små børn.

Naturlegepladsen

På Naturlegepladsen er der balanceudfordringer, vippe, gynger, rutschebane m.m. Der er opstillet bord/bænkesæt, hvor I kan spise jeres medbragte mad. Naturlegepladsen ligger ved dyrefoldene, og der er høns, som går rundt mellem bordene, og ser om de kan finde lidt spiseligt. Flere af dem spiser af hånden. 

Pedal gokartbanen

Gokartbanen ligger op ad Tumlegården. Det er en lille bane lavet af dæk med små og store pedal gokart. De fleste gokarts er af mærket “John Deer”, som er et traktormærke. Birkegården er en gård, som er lavet om til en turistattraktion. Dengang hvor det var en gård, var her over 100 malkekøer. Derfor hedder flere af legepladserne noget med “gård”.

Lille legeland i Tumlegården

Tumlegården er en indendørs “legeplads” om sommeren med klatrevæg og et lille legeland. Her er også sofaer og bl.a. bord/bænkesæt, hvor I kan spise medbragt mad og sidde og hygge jer under tag.

Legelandet er der kun i sommersæsonen. Til Halloween er der spøgelseslabyrint, hvor det står og til jul er Tumlegården tryllet om til Juleladen.

Gårdlegepladsen

Gårdlegepladsen er en kæmpe stor “sandkasse” med traktorer og landbrugsmaskiner. Her er også gynger, legehuse og bord/bænkesæt, hvor I kan spise jeres medbragte mad.

Her er et hønsehus, hvor der bor duer og små silkehøns. Området ligger ved siden af Tumlegården og tæt ved Café Klokkeblomst.