fbpx

Børnedyredage i Birkegårdens Haver

lørdag 02. september 2023 - søndag 03. september 2023

Børnedyredag er en dag, hvor du må tage dit kæledyr med i Birkegårdens haver 

(Gratis indgang for kæledyrets børneejer og en voksen).

Her i Birkegårdens Haver elsker vi dyr og vil gerne fejre, al den glæde vi har med vores dejlige kæledyr. Så kom og vis dit kæledyr frem. Vi vil også meget gerne se, hvis dit kæledyr kan nogle tricks.

For dem der ikke har kæledyr, er det er en perfekt mulighed, for at se og røre forskellige slags dyr, måske endda blive inspireret til hvad dit næste kæledyr skal være. Husk altid at spørge ejeren om lov til at røre deres kæledyr.

Der vil være sjove lege og minikonkurrencer, som fx hønseskidning og vælt en ko. På programmet er der også fiskefodring og dyrefordring, hvor I kan være med til at fodre Birkegårdens dyr.

Det er et nyt event – så der kan forekomme ændringer i programmet:
Program: Børnedyredage.

Praktisk info: Der er en grænse på størrelsen af kæledyr, da vi ikke har plads eller kapasitet til at have alt for store dyr i haven, så har man et stort kæledyr som store grise, heste, alpaka eller andet dyr der kræver transportvogn, må man lade være hjemme. Dette er for små og mellemstore kæledyr. 

Alle kæledyr skal være i snor eller i en kasse. Det er ejernes eget ansvar at passe på sit kæledyr, og at de ikke gør skade på hverken mennesker eller andres dyr .

For at kunne planlægge dagen og hvor vi skal være i haven, så er det vigtigt at I tilmelder jer til arrangementet.

Tilmelding skal ske på mail: bh@birkegaarden.dk . (Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 30. august.)

Vi glæder os til at se jer

Med venlig hilsen

Birkegårdens Haver