Børnedyredage i Birkegårdens Haver

lørdag 07. september 2024 - søndag 08. september 2024

Børnedyredage i september

Børnedyredage er dage, hvor du må tage dit kæledyr med og udstille det i Birkegårdens Haver. Der er gratis indgang for de udstillede kæledyrs børneejer og en voksen, husk at tilmelde jer.

Her i Birkegårdens Haver elsker vi dyr og vil gerne fejre, al den glæde vi har med vores dejlige kæledyr. Så kom og vis dit kæledyr frem på vores kæledyrs udstilling. Vi vil også meget gerne se, hvis dit kæledyr kan nogle tricks.

For dem der ikke har kæledyr, er det er en perfekt mulighed, for at se og røre forskellige slags dyr, måske endda blive inspireret til hvad dit næste kæledyr skal være. Husk altid at spørge ejeren om lov til at røre deres kæledyr.

Der vil være sjove lege og konkurrencer, som fx hønseskidning, kæpheste løb og vælt en ko. På programmet er der også fiskefodring og dyrefordring, hvor I kan være med til at fodre Birkegårdens dyr, ATV- kørsel, riste skumfiduser og I kan også tage på skattejagt sammen.

Program: Børnedyredage.
Der kan forekomme ændringer i programmet.

Praktisk info: Der er en grænse på størrelsen af kæledyr, da vi ikke har plads eller kapacitet til at have alt for store dyr i haven, så har man et stort kæledyr som store grise, heste, alpaka eller andet dyr der kræver transportvogn, må man lade dem være hjemme. Dette er for små og mellemstore kæledyr.

Alle kæledyr skal være i snor eller i en kasse. Det er ejernes eget ansvar at passe på sit kæledyr, og at de ikke gør skade på hverken mennesker eller andres dyr.

Husk at tilmelde, hvis I vil udstille jeres kæledyr.
Tilmelding skal ske på mail: bh@birkegaarden.dk (Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 30. august og det er kun udstillede dyr der skal tilmeldes og ikke alm. besøgende gæster)

Vi glæder os meget til at se jer og alle de udstillede kæledyr
Med venlig hilsen
Birkegårdens Haver

NB: Det er en god idé at tage små kontanter med til de aktiviteter, som koster lidt, det kan være svært at bruge MobilePay. Vores mobilnet ikke er så godt, da vi ligger mellem 5 master. Kun Telenors net er rimeligt. Men I kommer også for at slappe af …