fbpx

Eventyrlig Jul og julemarked

søndag 26. november 2023

Vi starter julen op sidste weekend i november, med magiske julelys, julestemning, julemad i cafeen og juleboder i laden. Kom og oplev smukke julebelyste julehaver i forskellige temaer. Haverne er åben fra kl. 14 - 19. Butik, boder og café har åbent fra 14 - 18.30.

Læs mere »

Hundedag i November

fredag 24. november 2023

Kom til Birkegårdens magiske jul med din bedste firebenede hundeven og oplev de tusindevis af lys der lyser haverne op i den mørke tid

Læs mere »

Monsterburger-aften

lørdag 21. oktober 2023

Lørdag den. 21. oktober er det “Monster-burger-aften”, hvor vi har åbent fra kl. 11-19. Udover aktiviteterne fra de andre dage, har vi denne dag havevandring, Monster-burger-buffet og når det bliver mørkt, tændes der lys i børnenes kreative græskar som står rundt i Den japanske have, og lyser uhyggeligt op.

Læs mere »

Hundedag til Halloween

søndag 15. oktober 2023

Tag din bedste ven med til halloween i Birkegårdens Haver. Her kan din hund snuse lidt til uhyggen, mens du selv kan blive inspireret til, hvad der måske skal laves til huset der hjemme, når vi kommer nærmere Halloween dagen.

Læs mere »

Halloween

lørdag 14. oktober 2023 - søndag 22. oktober 2023

Halloween i Birkegårdens Haver er noget særligt. Vi har oplevelser for børn men også for voksne. Rundt i de smukke efterårshaver kan I se over 100 kreative græskarfigurer i naturlig størrelse. For børn har vi selvfølgelig masser af aktiviteter – bl.a. den uhyggelige spøgelseslabyrint, græskarskæring, atv kørsel, æselridning ... Vi glæder os til at se jer!

Læs mere »