Hundedag i April 2024

lørdag 27. april 2024

Velkommen til vores første Hundedag i Birkegårdens Haver, for denne sæson. Sammen med din allerbedste hundeven kan du nyde de 5 skønne haver. En oplevelse udover det sædvanlige for både to-benede og fire-benede.

Læs mere »

Kom og se flotte Corvette veteranbiler

lørdag 04. maj 2024

Birkegårdens Haver får besøg af mere end 35 veteran Corvette biler i bedste James Bond stil, så hvis du ligesom os elsker gamle biler, skal du da lige et smut forbi Birkegården på denne skønne 4. maj dag.

Læs mere »

Børnedage i maj

torsdag 09. maj 2024 - fredag 10. maj 2024

Så er det tid til sjove dage for børn, forældre og bedsteforældre. I kan gå på skattejagt, slå pinata ned med slik i, være kreative, køre på ATV, besøge dyrene og meget mere.

Læs mere »

Hundedag i maj

søndag 12. maj 2024

Denne dag må du tage hunden med i Birkegårdens Haver. Husk, din hund skal være i snor, og du skal selv samle op efter vovsen. Alle tiders mulighed for at nyde de flotte haver sammen med din bedste hundeven.

Læs mere »

Mors dag – gratis kaffe til mor!

søndag 12. maj 2024

Inviter din mor med i Birkegårdens Haver på Mors Dag, så giver vi hende en dejlig varm kop kaffe. Birkegårdens Haver har 5 skønne og meget forskellige haver, som I har mulighed for at påskønne og sammen få en god oplevelse.

Læs mere »