Sidste åbningsdag for i år!

lørdag 28. december 2024

Birkegårdens Haver holder særligt åbent lørdag den 28. december, hvor I lige kan nå at opleve vores magiske haver med tusindvis af funklende lys.


I kan nyde lækker mad i caféen og shoppe i den store gavebutik som holder udsalg på denne dag.
For børnefamilier har vi sjove aktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig fin vinter stemning og hygge for jer alle.

De 3 Magiske haver
I kan opleve vores tre magiske oplyste haver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende lys. Sandhaven med de flotte røde og hvide farver – den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser i det lune, overdækkede caféområde. Meditationshaven er is hvid, og her kan I næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan pga. de ishvide lys.

Butik og café
Besøg vores store flotte butik, som er fyldt med skønne gaveartikler for enhver smag. I caféen kan I sidde lunt og nyde en dejlig sandwich, et stykke kage til kaffen, gløgg, æbleskiver m.m.
menukort a la carte: Klik her!

Plads til børnene
Vi har masser af aktiviteter for børnene. De kan være med til sløjfejagt og gå på skattejagt med familien. Der er også æselridning for de små, fodring af dyr og alle børn får en slikpose denne dag.
Børneprogram for den 28. december: Klik her!

Tag din hund med
Denne dag er sidste hundedag for i år. Så tag hunden med og nyd de smukke oplyste haver en sidste gang før vi pakker lysene ned til næste års juleevent.