Julehygge, julemarked, og lysende haver

fredag 06. december 2024 - søndag 08. december 2024

Eventyrlig Jul og julemarked for alle aldre!

I Birkegårdens Haver, kan I opleve Eventyrlig Jul med tusindvis af funklende lys i de smukke Julehaver.

I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Juleladen. For børnefamilier har vi masser af aktiviteter, gratis slikposer og rigtig julestemning for jer alle.

Fredage i julen må du tage din søde hund med. Normalt er der ikke så mange gæster på fredage, så kan du godt lide god plads, så besøg os på en fredag, hvis du har mulighed for det. Normalt er det om lørdagen, der kommer flest gæster.

De 3 Magiske Julehaver
I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver, rød og hvid – den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune, overdækkede caféområde. Meditationshaven er is hvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven.

Julemarked, Julebutik og Julecafé
I Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder for en hver smag. Boderne er ikke helt de samme alle weekender, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne har vi også vores store flotte Julebutik, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og en lækker middag. I kan også købe gløgg og æbleskiver m.m. i Juleladen i weekenden.

Julemenukort a la carte: Klik her!

Jul med plads til børnene
Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder og juleevents er for voksne, Birkegårdens jul er for både børn og voksne. Vi har masser af aktiviteter for børnene. De kan prøve Lykkehjulet, male julekugler, sløjfejagt æselridning og gå på skattejagt med familien. Der bliver danset om juletræet, alle børn får en slikpose, og lørdag og søndag er det Julemanden, som deler den ud.

Julebørneprogram 2024: Klik her!

Fæld jeres eget juletræ
Kun 2 km fra os (mod Sorø) bor Birgit og Kaj. De har en grantræsplantage, hvor du kan komme og fælde dit eget juletræ. De koster kun 1 kr. pr. cm, og du kan få dem pakket. Husk reb, så du kan binde dit juletræ fast på taget. Ønsker I at besøge Birgit og Kaj, skal du selv kontakte dem på 58 26 33 01 og aftale nærmere. Birkegårdens Haver åbner først kl. 14.

Grupper/busselskaber
I 2024 tager vi imod grupper og busselskaber fra fredag den 27. november til søndag den 22. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42

Julemenukort Grupper 2024: Klik her og se julemenukort for grupper – se nederst på siden!