Hylende hyggelig Halloween

lørdag 12. oktober 2024 - søndag 20. oktober 2024

Hylende hyggelig Halloween i Birkegårdens Haver

Nu går den vilde spøgelsesjagt! Kom til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver med masser af børneaktiviteter og over 100 unikke græskarfigurer i de smukke efterårshaver!

Vi har åbent fra lørdag den 12. til søndag den 20. oktober fra kl. 11-17 og lørdag den 19. oktober fra 11-19. Søndag den 13. oktober er det også hundedag.

Er du bange for spøgelser?
I Tumlegården kan du gå på opdagelse i vores spøgelseslabyrint – vi kan naturligvis ikke afsløre for meget – men vi har hørt, at der bor genfærd, spøgelser og hekse i labyrinten – kom selv og se efter! Labyrinten er delt i to, én for de store modige børn og voksne, og en for de mindre børn. Alle må gå ind i labyrinten for de store.

Vi har masser af sjove aktiviteter for hele familien.

I kan tage på skattejagt gennem haverne og opleve de mere end 100 kreative græskarfigurer i naturlig størrelse. I kan køre på ATV, ride på æsel, fodre fisk og hilse på alle dyrene.
Udover alt det kan børnene finde edderkopper og finder mønter med en metaldetektor.

Der er købt hundredvis af græskar hjem, som børnene gratis kan skære fine græskarfigurer i. Hvis I har lyst, kan I købe græskarrene med hjem for 25 kr., og ellers vil de blive stillet ud i den Japanske have, hvor der om aftenen den 19. oktober, tændes lys i dem alle sammen. Om eftermiddagen tænder vi op i bålet, hvor I kan riste skumfiduser. Æselridning, ATV, ansigtsmaling og skumfiduser er ikke gratis, men det er de andre aktiviteter.

Se programmet her!

Over 100 kreative græskarfigurer
Rundt i haverne møder I over 100 græskarfigurer sammen med skræmmende skeletter og kriblende edderkopper – både kendte og nye vil I støde på, imens I er på skattejagt og leder efter poster. I månedsvis har der været gang i at udtænke nye idéer og kreere, nye klæder til mange af halmfigurerne med græskarhoveder, som står rundt i haverne og i dyreområdet. I kan bl.a. møde Snehvide og de syv små dværge, mange figurer fra H.C. Andersens eventyr, skeletter, spøgelser, kæmpeedderkopper, hekse, floduhyre og mange flere.

Monsterburger-aften, lys i græskar og havevandring
Lørdag den 19. oktober kl. 16.30 kan I komme med på havevandring i de smukke efterårshaver, og bagefter er der dømt Monsterburger-aften i caféen. Pris: Voksne 135 kr. Børn 80 kr. for alt, hvad du kan spise. Når det bliver mørkt tænder vi lys i alle børnenes fantasifulde græskar i den Japanske have. Denne dag lukker vi først kl. 19! Om dagen er der de samme aktiviteter, som de andre dage. Efter kl. 16.00 serveres der ikke alm. mad.

Tilmeld jer på cafe@birkegaarden.dk senest dagen før. Husk begrænset antal pladser!
Til orientering så egner Birkegårdens Halloween sig ikke for dem, der gerne vil have det meget skræmmende.

NB: Det er en god idé at tage små kontanter med til de aktiviteter, som koster lidt, det kan være svært at bruge MobilePay. Vores mobilnet ikke er så godt, da vi ligger mellem 5 master. Kun Telenors net er rimeligt. Men I kommer også for at slappe af …