fbpx

Hylende hyggelig Halloween

lørdag 15. oktober 2022 - søndag 23. oktober 2022

Spooky Spektakulær Halloween i Birkegårdens Haver


Nu går den vilde spøgelsesjagt! Kom til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver med masser af børneaktiviteter og mange unikke græskarfigurer i de smukke efterårshaver! Vi har åbent fra lørdag den 14. til søndag den 22. oktober fra kl. 11-17 og lørdag den 21. oktober fra 11-19. Søndag den 15. oktober er der også hundedag.

Er du bange for spøgelser?
I Tumlegården kan du gå på opdagelse i vores spøgelseslabyrint – vi kan naturligvis ikke afsløre for meget – men vi har hørt at der skulle vandre et genfærd rundt i gangene – kom selv og prøv den! Labyrinten er delt i to, én for de store modige børn og voksne, og en for de mindre børn. Alle må gå ind i labyrinten for de store.

Vi har masser af sjove aktiviteter for hele familien. I kan tage på skattejagt gennem haverne og opleve de mere end 100 kreative græskarfigurer i naturlig størrelse. I kan køre ATV og ride på æsel, fodre fisk og hilse på alle dyrene.

Der er købt hundredvis af græskar hjem, som børnene gratis kan skære fine græskarfigurer i. Hvis i har lyst kan i købe græskarrene med hjem for 25 kr., og ellers vil de blive stillet ud i den japanske have, hvor der om aftenen vil blive tændt lys i dem alle sammen. Om eftermiddagen tænder vi op i bålet, hvor I kan riste skumfiduser. Æselridning, ATV og skumfiduser er ikke gratis, men det er de andre aktiviteter. Se programmet her!

170 kreative græskarfigurer
Rundt i haverne møder I over 170 græskarfigurer sammen med skræmmende skeletter og kriblende edderkopper – både kendte og nye vil i støde på imens i er på skattejagt og leder efter poster ud ad stierne og inde i hækkene. I månedsvis har der været gang i at udtænke nye idéer og kreere nye klæder til mange af halmfigurerne med græskarhoveder, som står rundt i haverne og i dyreområdet. I kan bl.a. møde Snehvide og de syv små dværge, mange andre fra H.C. Andersens eventyr og Kongefamilien i fuld galla. 

Monsterburger-aften, lys i græskar og havevandring 
Lørdag den 21. oktober kl. 16.30 kan I komme med på havevandring i de smukke efterårshaver, og bagefter er der dømt Monsterburger-aften i caféen. Pris: Voksne 125 kr. Børn 75 kr. for alt hvad du kan spise. Når det bliver mørkt tænder vi lys i alle børnenes fantasifulde græskar i den japanske have. Denne dag lukker vi først kl. 19! Om dagen er der de samme aktiviteter, som de andre dage.

Tilmeld jer på cafe@birkegaarden.dk senest dagen før. Husk begrænset antal pladser!