fbpx

Skt. Hans aften i Birkegårdens Haver

fredag 23. juni 2023

Skt. Hans aften i Birkegårdens Haver


Kom og vær med til en hyggelig Skt. Hans aften, sammen med os. Indehaver Merry starter med havevandring, hvor hun fortæller om Birkegårdens historie og alle de smukke blomster, som står i fuldt flor. Efter havevandringen er der Skt. Hans middag med stor skøn buffet fra vores Café Klokkeblomst. Under middagen er der musik af den nostalgiske slag, og kl. 21 tænder vi det store bål. Imens bålet brænder, er der båltale, og til sidst er der fællessang, hvor vi sammen synger midsommeren ind.

Havevandring/Foredrag kl. 16.30: Med Merry Sørensen.

Middag kl. 18: Stor flot Skt. Hans buffet inkl. kaffe og kage.

Underholdning kl. 18.30: Af Bent Klausen, som synger og spiller musik af den nostalgiske slags.

Bålet tændes kl. 21: Imens bålet brænder, holder Inge Møllehave båltale, og efterfølgende synger vi midsommeren ind med musiker Bent Klausen.

Inge Møllehave er forfattere og foredragsholder. Hun har en særlig forkærlighed for livshistorier og har sammen med Erling Møllehave bl.a. udgivet bogen ”Det glade hjerte lever længst”.

OBS: Cafe Klokkeblomst lukker for alm. bestillinger kl. 16.00.

Pris: Voksne 299 kr. Børn 149 kr. (børn kan i stedet for buffet få nuggets med pomfritter). Prisen er inkl. entré, middag, kaffe og kage. Ekskl. drikkevarer. 

Har du sæsonkort: 199 kr. Børn 99 kr. (børn kan i stedet for buffet få nuggets med pomfritter til 65 kr. inkl. kage). Prisen er inkl. middag, kaffe og kage. Ekskl. drikkevarer.

Tilmelding: Senest den 22. juni. Skriv til caféen på cafe@birkegaarden.dk eller ring på 58260042 (tast 1 for cafe)