Birkegårdens Haver er det ideelle udflugtsmål for både større og mindre grupper. I kan opleve 5 skønne haver lige fra Danmarks største japanske have til Danmarks smukkeste permakulturhave, og i Café Klokkeblomst har vi plads til de fleste grupper/busselskaber. Caféen er en stor velindrettet café med et alsidigt menukort. Her er god plads til spisende gæster i vores selskabslokale, i udestuen, på den overdækkede terrasse og under åben himmel. Udover de smukke haver, har vi en meget stor brugskunstbutik, som bestemt er et besøg værd.

Planlæg din gruppetur til Birkegårdens Haver

Café Klokkeblomst
Vores hyggelige café har plads til 70-80 personer inde i selskabslokalet, 42 personer i udestuen og 50 pladser på den lukkede terrasse samt ude i det fri. 

Menukort med gruppetilbud
Ønsker du at arrangere en tur til Birkegårdens Haver, kan du se menukort for grupper nedenfor – hvor der også er entrépriser og åbningstider på forsiden af menukortet. På bagsiden af sommer menukortet er der 3 gruppetilbud, som er inkl. entré og foredrag om haven.

Antal personer
Hvis I bestiller kold mad og kaffe/kage, skal I min. være 15 personer, ønsker I varm mad eller gruppetilbud, er det min. 25 personer og alle bestiller det samme (undtagen vegetarret). Er I under det antal, kommer I bare og bestiller fra á la carte menukort – tjek “Turist for en dag”. Er I en større gruppe, som ikke ønsker at bestille mad, behøver I ikke at melde jeres ankomst – men I må selvfølgelig gerne, så vi får sat lidt ekstra kaffe over, hvis I skulle finde vejen forbi caféen.

Kontakt / Bestilling af mad
I må meget gerne kontakte os på mail cafe@birkegaarden.dk ellers på telefon 58 26 00 42 tast 1 på hverdage – men helst mellem kl. 9 og 11, da vi ofte har for travlt til at give dig en god service pr. telefon, når vi har åben i caféen.

Buschauffør gratis 
Har I lejet en turistbus, får chaufføren altid gratis entré, mad og drikke. Er du busselskab, og har du guide med, er guiden også gratis.

Foredrag
Udvid besøget med et foredrag om Birkegårdens Haver og dens historie, pris 400 kr. Skal forudbestilles i Café Klokkeblomst. Et foredrag forgår normalt efter frokosten eller kaffen. 

Endeligt antal
Meddeles til Café Klokkeblomst senest 8 dage inden den aftalte dato.

Tilgængelighed
Den japanske og dansk/engelske have samt kloster- og præriehaven er handicapvenlige, her er der brede stier med tyndt lag grus. I Permahaven er ikke så handicapvenlig, her er der flis på de fleste gange.

Fredagstilbud 
10 kr. rabat på entréen, hvis I besøger os som en gruppe med mad eller kaffe/kage bestilling på en fredag. (Det gælder også de tre tilbud på bagsiden af menukortet for grupper). 

Lån af kørestole og rollatorer 
Vi har et udvalg af kørestole og rollatorer, som du gratis kan låne. Det er butikken, som står for lån af kørestole og rollatorer. Kontakt dem i åbningstiden på 58 26 00 42 tast 2.

Vi tager imod EAN og ledsagerkort
Er I en offentlig institution kan I betale samlet (entré og mad) med EAN nr. Vi tager også i mod ledsagerkort. Se mere under “Info til dit besøg” – hvor I også kan læse om “Institutionersæsonkort”.

Entrépriser og åbningstider
Tjek: Info til dit besøg

Bestilling af vores brochure:
Klik her: Brochure 2024

Jul: Grupper / Busselskaber