Når du holder din fest i Birkegårdens Haver, er det en ekstra oplevelse for dine gæster, da I har adgang til de fem skønne haver og hele området. Det flotte selskabslokale har plads til 70 personer. Efter kl. 18 har I haven for jer selv! Børnene kan lege på hele området, hvor der er dyreområde, minigolf og seks legepladser! Birkegårdens Haver har også en meget stor brugskunstbutik, som er et besøg værd.

Cafe Klokkeblomst har åbent hele året rundt for selskaber, også selvom haven har lukket for sæsonen.

Hold din næste fest i vores smukke omgivelser

Fester med op til 70 personer afholdes i Café Klokkeblomsts flotte festlokale. Vi har færdige menuer, men du er også velkommen til selv at komme med forslag til menuen. Entréen er med i kuvertprisen. 

Når du holder din fest i Birkegårdens Haver, er det en ekstra oplevelse for dine gæster, da I alle har adgang til haverne og hele området. Og har I børn med til festen, behøver de ikke “kede sig”, her er dyreområde, minigolf og 6 legepladser!

Kuvertpris: Se festmenu kortet nedenfor. Festmenuprisen er inkl. entré til haven. Min. 30 kuverter. Gør det nemt for dig selv, vi står for alt undtagen bordplan og bordkort. 

Nyt: Vi er begyndt at holde åbent for fester hele året rundt og vi leverer også festmad ud af huset, men også frokost og tapas, se menukort længere nede. 

Læs mere her: Praktisk information.

Kontakt caféen: Skriv en mail til os cafe@birkegaarden.dk – eller ring til caféen i vores åbningstid på 58 26 00 42 / tast 1.

Fester / Brunch menukort

Mad ud af huset.
Hent selv