Information om COVID19
Vi ønsker alle sikre oplevelser under corona!

Fra 1. august skal du ikke længere vise Coronapas, når du besøger parken. Fra 1. september skal du heller ikke længere vise Coronapas i caféen. Se planlagt Genåbning. Vi håber dog, at I har et gyldigt Coronapas, når I besøger os – ang. corona troede vi nok alle, at vi den 1. august fik færre smittede og ikke flere smittede pr. dag. 

Coronapas: Et gyldigt coronapas er, at du enten er færdigvaccineret, der er gået min. 14 dage og max 42 dage efter dit første stik, har en max 72 timer gammel negativ coronatest (PCR- eller kviktest), at du har haft Corona og dannet antistoffer eller er fritaget (som fra den 1. juli 2021 også står i dit Coronapas – læs Fritaget). Du skal ikke have et coronapas med, hvis du er under 16 år (0-15 år).

Vejledning til at hente dit coronapas:

Du henter dit coronapas på www.sundhed.dk (login med nem-id). Når du er logget ind, står der i kassen til højre “Corona”, nederst kan du vælge enten; “Coronapas – Covid 19 test” eller “Cornapas – Covid 19 vaccination”. Klik på én af dem og nederst på den side, som kommer frem, klikker du på knappen “Udskriftvenlig version pdf” (det kræver selvfølgelig, at du har en printer). Har du åbnet siden fra din mobil – kan du klikke på “Download” i højre øverste hjørne og hente passet ned på din mobil. Er du færdig vaccineret, burde dit coronapas være på trapperne med posten.

Hvis du har en smartphone, kan du hente app’en “minsundhed”, når du først har åbnet app’en og logget ind med nemid – er det meget enkelt – tryk på coronapas aller nederst! Du kan også hente app’en “Coronapas” – passet kommer kun frem, hvis det er gyldigt.

Vi beder vores gæster følge de regler, som er gældende den dato I besøger os. Desuden er der vigtigt, at alle anvisninger fra personalet følges. Dermed sikre vi, at alle får en god og hyggelig oplevelse i Birkegårdens Haver.

Mundbind, visir og håndsprit

Brug af mundbind er fjernet, så I skal ikke længere bære mundbind i vores butik og café, medmindre du selv ønsker det. Der er adgang til håndsprit ved indgangene og ved toiletterne. Desuden opfordrer vi også til, at I holder god afstand og husker den gode håndhygiejne.

Trods Corona glæder vi os meget til at byde Jer alle velkommen til en hyggelig sæson i Birkegårdens Haver.

Kviktest sted nærmest Birkegårdens Haver

Holberghallen: Sømosevej 48, 4293 Dianalund: Tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 9-19. 

Det er Falck som udfører testene. Oversigt over Falcks andre teststeder – klik her! Har du spørgsmål om kviktest kan du kontakte Falcks COVID-19 Hotline på 21 41 46 42. Du kan ringe til dem alle hverdage fra kl. 8 – 16.