Information om COVID19

Sæson 2021 starter den 30. april, og forhåbentlig uden ret mange restriktioner! Se åbningstider og priser på “Info til dit besøg”:

I Birkegårdens Haver er det essentielt for os, at alle vores gæster og vores personale føler sig trygge og sikre, når de opholder sig her. 

Vi beder vores gæster følge de regler, som er gældende den dato I besøger os. Desuden er der vigtigt, at alle anvisninger fra personalet følges. Dermed sikre vi, at alle får en god og hyggelig oplevelse til Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver.

Mundbind, visir og håndsprit

Personalet der har kontakt med gæsterne bærer mundbind eller visir. Alle skal bære mundbind eller visir i Juleladen, Julebutikken og i Julecaféen. Her er der begrænsning på antallet af gæster og personalet holder øje med, at dette overholdes. Der er adgang til håndsprit ved indgangene og ved toiletterne. Vi opfordrer vores gæster til at tage eget mundbind med eller købe mundbind i vores butik. Desuden opfordrer vi også til, at I holder god afstand og husker den gode håndhygiejne.

Juleladen og boder

I Juleladen er der et begrænset antal boder med god plads imellem, og der er lavet ensretning, så de shoppende gæster ikke krydser hinanden. I Juleladen vil der, som der plejer, blive solgt gløgg og æbleskiver og være et begrænset antal bord/bænkesæt.

Børneaktiviteter

I år bliver der desværre ikke danset om juletræet, men julemanden kommer og deler slikposer ud. For børn og familier har vi også skattejagt, æselridning, mal en julemand og Lykke-Julet, hvor børnene kan vinde slik.

Trods Corona glæder vi os meget til at byde Jer alle velkommen til en hyggelig jul i Birkegårdens Haver.