Halloween 2018 d. 13-21 okt.

Åbningstider

Fra den 13/10 til 21/10´
11.00-17.00
Lørdag d.20 okt
11.00-19.00
Caféen 11.00-16.00

Priser

Voksen - 95 kroner
Børn - (2-12 år) 55 kroner
65+ - 90 kroner
over 15 pers. 85 kroner
Grupper over 45 pers. 80 kroner

Halloween i Birkegårdens Haver betyder mest af alt hygge, men også gys og masser af aktiviteter.

Fra lørdag den 13. oktober til søndag den 21. oktober slippes hekse, spøgelser og ikke mindst 200 eventyr græskarfigurer hver dag løs.
Vores græskar fra selvforsyningshaven udskæres til flotte græskarlygter
Vi har høstet i hundredevis af flotte græskar og i efterårsferien kan børn udskære deres egen græskarlygte, og to gange om dagen vil de mest fantasifulde lygter præmieres. Det er gratis at udfolde sine kreative evner i græskarskæring. De færdige græskarlygte udstilles i haven, med mindre du gerne vil have den med hjem. Lygterne koster så 25 kr.

Nyheder inspireret af H.C. Andersens eventyr

Merry Sørensen har i månedsvis været i gang med at udtænke nye idéer og ikke mindst kreere nye flotte klæder til mindst 20 halmfigurer med græskarhoveder. I år har Merry kreeret hele Kongehuset, Dronning Margrethe, de to prinsesser og prinserne i fuld galla. Det har været et stort og spændende arbejde, det sværeste var at lave ordener og medaljerne, men også sjovt. Ud over Kongehuset kan man bl.a. møde De syv små dværge, Snehvide – og fine japanske damer i flotte japanske dragter – alle de kendte H.C. Andersen eventyr står som senerier i efterårshaverne.

Tør du gå gennem vores Spøgelseslabyrint?

Er du ikke bange for spøgelser, kan du gå på opdagelse i spøgelseslabyrinten i laden. Vi kan naturligvis ikke afsløre for meget – kom selv og prøv den. Der er dog også en mindre uhyggelig labyrint, til de mindre børn – så alle kan være med.

Aktiviteter for hele familien

Alt fra spøgelsesjagt, græskarskæring til ansigtsmaling finder du i Tumlegården. Udendørs kan du ride på æsel, tage familien med på skattejagt eller køre på ATV. Sædvanen tro tænder vi bålet op om eftermiddagen, hvor der kan bages snobrød. I Halloween uger serverer Café Klokkeblomst Monsterburger til både børn og voksne, i butik Liljen kan man købe mange spændende ting bl.a. flotte sæber, souvenirer, smykker, legetøj og lækre produkter fra Dyrehøj-Vingaard.

ATV-kørsel for de fartglade ude på marken (fra 30 kr.), æselridning (20 kr. pr. tur/barn) og ansigtsmaling (20 kr. / kun små motiver). Og hvis vejret tillader, er der også snobrødsbagning (10 kr. pr. snobrød).

Havevandring og Monsterburger-aften den lørdag den 20. oktober

Lørdag den 20. oktober kl. 16.30 kan I, der er interesserede komme med Merry Sørensen på havevandring i de smukke efterårshaver. Fra kl. 17.30 er der dømt Monster-Burger-Buffet i Café Klokkeblomst. Husk tilmelding senest dagen før på telefon 58 26 00 42. Senere samme aften lyser lanterner samt de fantasifulde græskarlygter, som der ikke er købt med hjem, i Den japanske Have uhyggeligt op!

Monster-Burger-Buffet kl. 17.30 / Pris ekskl. entré:
Pris: Børn 55 kr. Voksne 99 kr. for alt hvad I kan spise!
Bestilles på cafe@birkegaarden.dk