Eventyrlig jul 2018

Åbningstider

Den 30. november samt 1. og 2. december
Den 7., 8. og 9. december
Den 14., 15. og 16. december

Priser

Voksen - 95 kroner
Børn - (2-12 år) 55 kroner
65+ - 90 kroner
over 15 pers. 85 kroner
Grupper over 45 pers. 80 kroner

Eventyrlig Jul på landet

Birkegården og alle vores gæster kan ikke leve uden juleåbent. Der for prøver vi igen – men i år bliver der lys i Sandhaven, Meditationshaven og i den Dansk/engelske have.
NB: Der kommer ikke lys i den Japanske Vandrehave.

Der vil selvfølgelig være boder (lørdag og søndag), åbent i cafeen og butik samt masser af børneaktiviteter, som sløjfejagt, skattejagt, dans om juletræet, godteposer og meget mere. Så det bliver mere som ”Jul i gamle dage i Birkegårdens Haver”.

Grupper/busselskaber

Tages i mod fra fredag den 30. november til søndag den 16. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden.dk eller 58 26 00 42 / tast 1. Min. 30 personer hvis det er fra mandag til torsdag.

Den store sø

Selvom søen ikke ligger i midten af haven, føles den som midtpunktet. Det var denne sø, der startede “Birkegårdens Haver”. Her kan du altid finde en siddeplads slappe af, nyde solen eller fodre de mange guldfisk fra broen. Hvis du er heldig, kan du se skildpadderne sole sig på en stamme i vandet.

Søen er omkranset af høje græsser, forskellige iris og store hostaer, og om foråret blomstrer hundredevis af narcisser rundt om søen.