Indlæser Begivenheder

Strikkefestival i august

Strikkemarked i weekenden den 24. og 25. august


Vi har flyttet vores hyggelige Strikkefestival til sidste i august grundet, for mange andre markeder den weekend vi havde valgt i juni. Så nu har I noget tid til at gå at glæde jer! 😊

Birkegårdens Haver byder igen i år velkommen til Strikkefestival med masser af garn, strikkepinde, gode opskrifter, ideer og mange glade strikkende damer. Du vil finde små hyggelige boder med salg af bl.a. brugskunst, håndarbejde, fødevarespecialiteter og smykker.

Foredrag med Charlotte Kaae søndag
Søndag den 25. august kl. 13 holder Charlotte Kaae et farverigt foredrag om brug af farver i strikketøjet og i andre sammenhænge af vores liv. Charlottes har fået forståelsen og kærligheden for farver fra sin mor, som selv elskede at bruge farver i hendes kreative arbejde.

Café Klokkeblomst tilbyder kaffe, kage, sandwich, lune retter og smørrebrød. Og samtidig kan du selvfølgelig se vores 5 skønne haver og resten af Birkegårdens Haver. Vi byger velkommen til strikkehygge i haverne den 24. og 25. august fra kl. 11-16! Haverne har selvfølgelig åbent fra 10-18.

Boder: Der er masser af plads i haverne, så ønsker du at leje en bod koster det kun 300 kr. for begge dage. Skriv til bh@birkegaarden.dk.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.