Indlæser Begivenheder

Påskeåbent i 3 dage

Påskeåbent fra fredag den 19. til søndag den 21. april fra kl. 11-17

Vi holder ekstraordinært åbent fra langfredag til påskedag. Hvor vi har masser af børneaktiviteter som skattejagt, æggeløb, finde chokolade påskeæg i haverne, male på æg, ATV-kørsel, æselridning mm.

Se Påskeprogrammet: Påskelege

Butik og Café
Vi holder også åbent i butikken og caféen. I caféen vil der være salg af kaffe, hjemmebagt kage, sandwich samt øl og vand.

Rabat på sæsonkort 
De tre dage i Påsken kan voksne og pensionister spare 40 kr. på sæsonkort og børn 20 kr. 

Oplev moderne kunst i Birkegårdens Haver i påsken
Merry Sørensen har malet naturalistiske værker og porcelæn i 48 år. Hun er også medejer af Birkegårdens Haver, og nu inviterer Merry til kunstudstilling i Tumlegården i påsken. Her vil du kunne se moderne kunst, collager og naturalistiske værker. Merry arbejder i dag med akrylfarver og spartelteknikker, men har tidligere også arbejdet i olie.

Udover arbejdet med sine egne værker, har Merry undervist i olie, akryl og porcelænsmaling fra egne lokaler på Birkegården i 30 år. Hertil kommer arbejdet med smykkefremstilling, en porcelæns-serie og adskillige kunstudstillinger over hele Danmark.
Merrys værker tager udgangspunkt i naturen og dagene omkring Birkegården. Udtrykket er energisk og moderne med friske farver.
Værkerne er i varierende størrelser, og de er alle til at købe. 

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.