Indlæser Begivenheder

Delvist åbent: Vi har åbent i haverne

Kom og nyd haverne og hils på vores søde dyr!


Vi har delvist åbnet (fra den 21. maj), dvs. I kan gå en tur i haverne, hilse på dyrene, børnene kan lege på nogen af legepladserne, og I kan spise jeres medbragte mad på en af vores picnicområder. Borde/bænkesæt er sat frem, og hvis I benytter dem, skal I være søde selv at tage en dug/voksdug med, så I beskytter jer selv og andre, som benytter bordene.

Hvis I besøger os, skal I selvfølgelig følge retningslinjerne som at holde afstand til andre familier, vaske hænder, spritte af etc. Tre toiletter er åbne, hvor der står alm. sprit, så I kan spritte af efter jer, og der står sprit og sæbe ved håndvasken ved dyreområdet. Men vi sætter ikke håndsprit frem – da vi gerne vil beholde, de flasker vi har 😁, og de dispenserer til vægge, som vi har bestilt, har vi ikke fået endnu. Så vær søde selv at tage håndsprit med! 

Butik og café:
Caféen og butikken åbner lørdag den 30. maj!

Nedsat entrépris ind til den 30. maj:
Voksne og senior 65+: Kr. 80,00
Børn 2-12 år: Kr. 60,00
Åbent fra 10-18.

I kan betale med MobilePay 448070 eller lægge entrépengene i en kasse ved caféen. Har I spørgsmål, kan I ringe til os på 20 44 14 67.

Sæsonkort: 
Voksne: 190 kr.
Senior 65+: Tilbud i 2020 – kun 160 kr.
Børn (2-12 år): 130 kr.

Ønsker du at købe sæsonkort, skal du sende navne og fødselsdatoer til bh@birkegaarden.dk og indbetale beløbet på MobilePay 448070. Skriv det i mailen, hvis I ønsker at bankoverføre pengene i stedet for MobilePay. 

Håber at I alle har det godt og er sunde og raske!

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.