Indlæser Begivenheder

april 2019

Påskeåbent i 3 dage

april 19, 2019 - april 21, 2019

Vi holder ekstraordinært åbent fra langfredag til påskedag for børn og familier med masser påskelege. bl.a. kan børnene finde chokoladeæg i haven. Indehaver Merry Sørensen har maleriudstilling, og der vil være rabat på sæsonkort de tre dage. Vi holder også åbent i butikken og caféen. I caféen vil der være salg af kaffe, hjemmelavede kage, sandwich samt øl og vand. 

Læs mere »

Lær at dyrke kartofler uden at grave

april 28, 2019

Permakulturhavens gravefri bede tages i brug til at lægge kartoflerne. Du lærer at lægge kartofler uden at grave.

Læs mere »

maj 2019

Børnedage i maj med besøg fra Cirkusland

maj 30, 2019 - maj 31, 2019

Så er det tid til sjove dage for børn, forældre og bedsteforældre. I kan gå på skattejagt, slå pinata ned med slik i, være kreativ, køre på ATV ...

Læs mere »

august 2019

Permakultur arrangement

august 20, 2019

Den spiselige have: Kom til rundvisning og foredrag i vores flotte permakulturhave. Mette Brodersen fra Permakulturforeningen står for arrangementet. Mette står også til dagligt for pasningen af haven, som også har et stort halmhus.

Læs mere »

Strikkefestival i august

august 24, 2019 - august 25, 2019

Birkegårdens Haver fejrer lidt sent i år den internationale strikkedag med garn, strikkepinde, gode opskrifter og idéer. Du vil finde små hyggelige boder med salg af bl.a. brugskunst, håndarbejde, fødevarespecialiteter og smykker og glade strikkedamer i haverne.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder