Indlæser Begivenheder

april 2020

Vi forventer ikke, at vi kan/må åbne i Påsken! Afventer! Påskeåbent i 3 dage

9. april - 11. april

Vi holder ekstraordinært åbent fra langfredag til påskedag for børn og familier med masser påskelege. bl.a. kan børnene finde chokoladeæg i haven. Indehaver Merry Sørensen har maleriudstilling, og der vil være rabat på sæsonkort de tre dage. Vi holder også åbent i butikken og caféen. I caféen vil der være salg af kaffe, hjemmelavede kage, sandwich samt øl og vand. 

Læs mere »

maj 2020

Mors Dag – gratis kaffe til mødre

10. maj

Inviter din mor med i Birkegårdens Haver på Mors Dag, og vi giver hende kaffen.

Birkegårdens Haver har 5 skønne og meget forskellige haver, som du har mulighed for at påskønne hende med og sammen få en god oplevelse.

Læs mere »

Børnedage i maj

21. maj - 22. maj

Så er det tid til sjove dage for børn, forældre og bedsteforældre. I kan gå på skattejagt, slå pinata ned med slik i, være kreativ, køre på ATV ...

Læs mere »

Hundedag i maj

24. maj

Denne dag må du tage hunden med i Birkegårdens Haver. Husk, din hund skal være i snor, og du skal selv samle op efter vovsen. Alle tiders mulighed for at nyde de flotte haver sammen med din bedste hundeven.

Læs mere »

juni 2020

Fars Dag – gratis kaffe til fædre

5. juni

Inviter din far med i Birkegårdens Haver på Fars Dag, og vi giver ham kaffen. Du kan også give din far en ekstra gave – en tur på ATV ude på marken. Birkegården er både for børnefamilier og haveelskere! Denne dag er det også tilladt at tages jeres hund med ind i parken.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder