Indlæser Begivenheder

Halloween

Åbningstider 2018

Fra lørdag den 13/10 til søndag den 21/10:´
11.00-17.00
Caféen: 11.00-16.00
Lørdag den 20/10:
11.00-19.00

Priser 2018

Voksen: 95 kroner
Senior 65+: 90 kroner
Børn (2-12 år): 55 kroner
Grupper over 15 personer: 85 kroner
Grupper over 45 personer: 80 kroner

Halloween i Birkegårdens Haver betyder mest af alt hygge, men også gys og masser af aktiviteter

Fra lørdag den 13. oktober til søndag den 21. oktober slippes hekse, spøgelser og ikke mindst 200 eventyr græskarfigurer løs. 

Vi har købt hundredevis af græskar hjem, og i efterårsferien kan børn skære deres eget græskar. To gange om dagen vil de mest fantasifulde græskar få en præmie. Det er gratis at udfolde sine kreative evner i græskarskæring. Ønsker du dit græskar med hjem koster det 25 kr. De græskar som ikke er købt med hjem, sætter vi ud i Den japanske have, og vi tænder lys i dem lørdag aften den 20. oktober. 

Tør du gå gennem vores Spøgelseslabyrint?

Er du ikke bange for spøgelser, kan du gå på opdagelse i spøgelseslabyrinten i laden. Vi kan naturligvis ikke afsløre for meget – kom selv og prøv den. Der er dog også en mindre uhyggelig labyrint, til de mindre børn – så alle kan være med.

Nyheder inspireret af H.C. Andersens eventyr

Merry Sørensen har i månedsvis været i gang med at udtænke nye idéer og ikke mindst kreere nye flotte klæder til mindst 20 halmfigurer med græskarhoveder. Merry har kreeret hele Kongehuset, Dronning Margrethe, de to prinsesser og prinserne i fuld galla. Det har været et stort og spændende arbejde, det sværeste var at lave ordener og medaljerne, men også sjovt. Ud over Kongehuset kan man bl.a. møde De syv små dværge, Snehvide – og fine japanske damer i flotte japanske dragter – alle de kendte H.C. Andersen eventyr står som senerier i efterårshaverne.

Aktiviteter for hele familien

Alt fra spøgelsesjagt, græskarskæring til ansigtsmaling finder du i Tumlegården. Udendørs kan du ride på æsel, tage familien med på skattejagt eller køre på ATV. Sædvanen tro tænder vi bålet op om eftermiddagen, hvor der kan bages snobrød. I Halloween uger serverer Café Klokkeblomst Monsterburger til både børn og voksne, og i Butik Liljen kan I købe halloween ting og spændende brugskunst.

ATV-kørsel for de fartglade ude på marken (fra 30 kr.), æselridning (20 kr. pr. tur/barn) og ansigtsmaling (20 kr. / kun små motiver). Og hvis vejret tillader, er der også snobrødsbagning (10 kr. pr. snobrød).

Havevandring og Monsterburger-aften  lørdag den 20. oktober

Lørdag den 20. oktober kl. 16.30 kan I komme med Merry Sørensen på havevandring i de smukke efterårshaver. Fra kl. 17.30 er der Monster-Burger-Buffet i Café Klokkeblomst. Husk tilmelding senest dagen før på telefon 58 26 00 42. Senere samme aften lyser børnenes fantasifulde græskarlygter, som der ikke er købt med hjem, Den japanske Have uhyggeligt op!

Monster-Burger-Buffet kl. 17.30. Pris: Børn 60 kr. Voksne 99 kr. for alt hvad I kan spise! (Prisen er ekskl. entré til haven).
Bestilles på 58 26 00 42 / 1 eller skriv til Kirsten: cafe@birkegaarden.dk.