Indlæser Begivenheder

Eventyrlig Jul & Julemarked

Åbningstider

Fredag, lørdag og søndag:
Den 27., 28. og 29. november
Den 4., 5. og 6. december
Den 11., 12. og 13. december
Den 18., 19. og 20. december

Priser

Voksen: 80 kroner
Senior 65+: 75 kroner
Børn (2-12 år): 65 kroner
Grupper over 15 personer: 70 kroner
Grupper over 35 personer: 65 kroner

Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver

Kom og oplev Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver med tusindevis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Jule­laden. Vi har mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

Julehaverne

I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske haver er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver rød og hvid, og den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune overdækkede caféområde. Meditationshaven er ishvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan.

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. I juleladen kan børnene ramme juleklokker, spinde lykke-julet og være kreative, udenfor er der familieskattejagt, sløjfejagt og æselridning, og efter dans om juletræet i Juleladen får alle børn en godtepose.
Julebørneprogram: Klik her!

Julebutik, Julecafé og Julemarked

I Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.

Grupper/busselskaber

Tages i mod fra fredag den 27. november til søndag den 20. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42. Min. 25 personer hvis I bestiller fra mandag til torsdag.
Julemenukort grupper: Klik her!