Eventyrlig Jul & Julemarked

Juleåbningstider 2022

Åbent fredag, lørdag og søndag
fra den 25/11 til den 18/12 fra kl. 14-18.30.

Det er den 25., 26. og 27. nov.
Den 2., 3. og 4. december
Den 9., 10. og 11. december
16., 17. og 18. december

Julepriser 2022

Voksen: 110 kroner
Senior 65+: 100 kroner
Børn (2-12 år): 80 kroner
Grupper over 15 personer: 95 kroner


Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver

Kom og oplev Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver med tusindevis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Jule­laden. Vi har mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

Julehaverne

I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver rød og hvid, og den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune overdækkede caféområde. Meditationshaven er ishvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan.

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. Vi har masser af aktiviteter for børnene. De kan prøve Lykke-hjulet, kreativt værksted, sløjfejagt æselridning og gå på skattejagt med familien. Forhåbentlig kan vi i år danse om juletræet. Og lørdag og søndag kommer Julemanden som altid og deler slikposer ud til alle børn. Fredag er det en af julemandens hjælpere, som deler slikposer ud. 

Se julebørneprogram fra 2022: Klik her!
Husk at læse programmet, så du ikke glipper en aktivitet som fx sløjfejagt og æselridning (eller Julemanden i weekenderne)!

Julebutik, Julecafé og Julemarked – se opdateret info øverst!

I Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne, kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.
Julemenukort a la carte: Klik her!

Grupper/busselskaber

I 2021 tager vi imod grupper og busselskaber fra fredag den 25. november til søndag den 18. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42.
Julemenukort Grupper 2022.