fbpx

Eventyrlig Jul & Julemarked

Juleåbningstider 2023

Åbent fredag, lørdag og søndag
fra den 24/11 til den 17/12 fra kl. 14-18.30.
(Juleboder, butikken og café lukker kl.18.30)

Det er den 24., 25. og 26. nov.
Den 1., 2. og 3. december
Den 8., 9. og 10. december
15., 16. og 18. december

Julepriser 2023

Voksen: 120 kroner
Senior 65+: 110 kroner
Børn (2-12 år): 85 kroner
Familiebillet (2 voksne + max. 3 børn): 360 kroner

Grupper over 15 personer: 105 kroner
Grupper over 35 personer: 100 kroner

Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver

Kom og oplev Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver med tusindevis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Jule­laden. Vi har mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag. Fredage i julen må du tage din hund med. Normalt er der ikke så mange gæster på fredage.

Julehaverne

I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver rød og hvid, og den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune overdækkede caféområde. Meditationshaven er ishvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan.

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. Vi har masser af aktiviteter for børnene. De kan prøve Lykke-hjulet, kreativt værksted, sløjfejagt æselridning og gå på skattejagt med familien. Forhåbentlig kan vi i år danse om juletræet. Og lørdag og søndag kommer Julemanden som altid og deler slikposer ud til alle børn. Fredag er det en af julemandens hjælpere, som deler slikposer ud. 

Se julebørneprogram fra 2023: Juleprogram!
Husk at læse programmet, så du ikke glipper en aktivitet som fx sløjfejagt og æselridning (eller Julemanden i weekenderne)!

Julebutik, Julecafé og Julemarked – se opdateret info øverst!

I Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne, kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.
Julemenukort a la carte 2023: Afventende!

Grupper/busselskaber

I 2023 tager vi imod grupper og busselskaber fra fredag den 24. november til søndag den 17. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42.
Julemenukort Grupper 2023: Klik her og se julemenukort for grupper – se nederst på siden!