Indlæser Begivenheder

Eventyrlig Jul & Julemarked

Åbningstider

Fredag, lørdag og søndag:
Den 27., 28. og 29. november
Den 4., 5. og 6. december
Den 11., 12. og 13. december
Den 18., 19. og 20. december

Priser

Voksen: 80 kroner
Senior 65+: 75 kroner
Børn (2-12 år): 65 kroner

Vi glæder os til at giver jer alle en hyggelig juleoplevelse!

Når du klikker på nedenstående knap, kan du købe og booke dit Julebesøg hos os.

Corona / Begrænset antal: Når I køber og booker inden, er I sikre på, at vi har plads til jer den pågældende dag.

NB: Vi har taget højde for gæster med sæsonkort, I kommer de dage, der passer jer.

Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver

Kom og oplev Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver med tusindevis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Jule­laden. Vi har mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

Julehaverne

I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver rød og hvid, og den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune overdækkede caféområde. Meditationshaven er ishvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan.

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. Børnene kan spinde lykke-julet og være kreative, udenfor er der familieskattejagt, sløjfejagt og æselridning. På grund af COVID-19 restriktioner kan vi desværre ikke danse om juletræet i år. Heldigvis får alle børn stadig en godtepose.
Julebørneprogram: Klik her!

Julebutik, Julecafé og Julemarked

I Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.

Grupper/busselskaber

Vi tager imod grupper og bussselskaber fra fredag den 27. november til søndag den 20. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42. Pga. Corona kan I pt. kun bestille 10 personer ad gangen. Booker I jeres tur individuelt hos et busselskab, må I gerne komme flere personer, dog må I kun sidde 10 ved hvert bord.

Juletur med det hele:
De Grønne Busser
Ørslev Rejser

Julemenukort grupper:
Klik her!