Indlæser Begivenheder

Eventyrlig Jul & Julemarked

Åbningstider

Fredag, lørdag og søndag:
Den 29. og 30. november samt 1. december
Den 6., 7. og 8. december
Den 13., 14. og 15. december
Den 20., 21. og 22. december

Priser

Voksen og senior +65: 75 kroner
Børn (2-12 år): 65 kroner
Grupper over 15 personer: 70 kroner
Grupper over 45 personer: 65 kroner

Eventyrlig Jul på landet

Birkegården og alle vores gæster kan ikke leve uden juleåbent, og hos os er julen både for børn og voksne. I år er det Den engelske have, der er centrum for julebelysningen, og den er smukt og fortryllende oplyst! Ud over julebelysninger er her lagt vægt på hele familien med børneaktiviteter og julehygge. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

Julelys i Den engelske have

I år er det Den engelske have og ikke Den japanske have, der er centrum for julelys eventyret – det bliver en helt ny oplevelse, hele Den engelske have er oplyst af varmhvide lys. Derfra kan I gå til dyreområdet, som er oplyst i glade julefarver. Sandhaven overfor caféen bliver rød og gylden, og der er helt nyt snelandskab i Meditationshaven.

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. I juleladen kan børnene ramme juleklokker, spinde lykke-julet og være kreative, udenfor er der familieskattejagt, sløjfejagt og æselridning, og efter dans om juletræet i Juleladen får alle børn en godtepose.
Julebørneprogram: Klik her!

Boder, Julebutik og Julecafé

I Juleladen er der et lille hyggeligt udvalg af juleboder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.

Grupper/busselskaber

Tages i mod fra fredag den 30. november til søndag den 16. december. Kontakt caféen for bestilling på telefon 58 26 00 42/tast 1 eller skriv til Kirsten på cafe@birkegaarden.dk. Min. 30 personer hvis I bestiller fra mandag til torsdag.
Julemenukort grupper: Klik her!