Indlæser Begivenheder

Eventyrlig Jul & Julemarked

Åbningstider

Lørdag den 18. december fra kl. 14-22:
Vi er blevet lukket ned søndag den 19/12, så jer som har købt billetter til søndag, I kan bruge billetterne næste år eller få dem refunderet hos Billetsalg.dk – info@billetsalg.dk mod et gebyr på kr. 25 pr. billet – men hav' tålmodighed!

Priser

Voksen: 90 kroner
Senior 65+: 85 kroner
Børn (2-12 år): 75 kroner
Grupper over 15 personer: 80 kroner


Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver

Kom og oplev Eventyrlig Jul i Birkegårdens Haver med tusindevis af funklende lys i de smukke Julehaver. I kan nyde æbleskiverne i Julecaféen, shoppe i den store Julebutik og i de fine boder i Julemarkedet i Jule­laden. Vi har mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børn og rigtig julestemning for jer alle. NB: Og så har vi børneaktiviteter og boder i Juleladen både fredag, lørdag og søndag.

Julehaverne

I kan opleve vores tre magiske Julehaver. Den Dansk/engelske have er helt eventyrlig klædt i smukke funklende julelys. Sandhaven er i rigtige julefarver rød og hvid, og den kan I sidde og nyde gennem ruderne, når I spiser æbleskiverne i det lune overdækkede caféområde. Meditationshaven er ishvid, og I kan næsten mærke temperaturen falde, når I er inde i haven. Haven er ikke koldere, det føles bare sådan.

Jul med plads til børnene

Det står Birkegården meget nært at give en særlig oplevelse til børn og familier. De fleste julemarkeder er for voksne, Birkegårdens er for både børn og voksne. Vi har masser af aktiviteter for børnene. De kan prøve Lykke-hjulet, kreativt værksted, sløjfejagt æselridning og gå på skattejagt med familien. På grund af COVID-19 restriktioner kan vi desværre ikke danse om juletræet i år. Heldigvis får alle børn stadig en godtepose, og lørdag og søndag er det Julemanden, som deler den ud.
Julebørneprogram: Klik her!

Julebutik, Julecafé og Julemarked – se opdateret info øverst!

lI Juleladen er der et lille hyggeligt julemarked med alsidige boder. Boderne er ikke de samme alle dage, så I kan komme flere gange og opleve noget nyt. Ud over boderne kan I shoppe i Julebutikken, som er fyldt med sødt og flot julepynt og masser af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og middagen. Vi har som nævnt også åbent i Juleladen om fredagen med boder og de samme børneaktiviteter som i weekenden.
Julemenukort a la carte: Klik her!

Grupper/busselskaber

I 2021 tager vi imod grupper og busselskaber fra fredag den 26. november til søndag den 19. december. Kontakt caféen for bestilling på cafe@birkegaarden eller på telefon 58 26 00 42 / 1. I 2021 har vi forhåbentlig ikke nogle coronarestriktioner.
Julemenukort Grupper 2021.

Køb og book din entrébillet: 

Udviklingen i Corona-tallene har gjort, at du, igen i år, skal købe og booke din entrébillet, inden du besøger os. Vi havde håbet, at det ikke var nødvendigt – men for både din og vores tryghed, er det nok det bedste! Det giver os muligheden for at begrænse antal af gæster– så I ikke alle besøger os på den samme dag! NB: Dette gælder ikke jer med sæsonkort – I kan/skal ikke booke. Men det har vi taget højde for!

Vigtigt: Har I spørgsmål eller problemer med selve købet af billetter online, skal I henvende jer til Billetsalg.dk på 71 99 31 22 eller info@billetsalg.dk, de står for den del, vi har ikke adgang til deres bookingsystem. Også ang. evt. refundering af billetterne! I kan desværre ikke betale med Mastercard! Heller ikke hvis Mastercardet er knyttet til jeres MobilePay!

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.