Café Klokkeblomst er en stor velindrettet café med et alsidigt menukort. Her er god plads til spisende gæster på den overdækkede terrasse, i udestuen og under åben himmel. I det store lyse festlokale er der plads til 70 personer. Birkegårdens Haver har også en meget stor brugskunstbutik, som er et besøg værd.

Hold din fest i Birkegårdens skønne rammer

Fester med op til 70 personer afholdes i Café Klokkeblomsts flotte festlokale. Vi har færdige menuer, men du er også velkommen til selv at komme med forslag til menuen. Entréen er med i kuvertprisen.

Når du holder din fest i Birkegårdens Haver, er det en ekstra oplevelse for dine gæster, da I alle har adgang til haverne og hele området. Og har I børn med til festen, behøver de ikke “kede sig”, her er dyreområde, minigolf og 6 legepladser!

Læs mere her: Praktisk information.

Kontakt til caféen:
Skriv en mail til os cafe@birkegaarden.dk – eller ring til caféen i vores åbningstid på 58 26 00 42 / tast 1 (eller på mobil 
42 50 61 04 – kun hverdage udenfor åbningstiderne).

Ideelt udflugtsmål for både større og mindre grupper

I kan opleve 5 smukke haver lige fra Danmarks største japanske have til Danmarks smukkeste permakulturhave, og i Café Klokkeblomst har vi plads til de fleste grupper/busselskaber.

Café Klokkeblomst
Café Klokkeblomst, Birkegårdens hyggelige cafe, har plads til 70 personer inde, 50 personer i udestuen, og 50 pladser på den overdækkede – åbne terrasse.

Åbningstider for grupper
Ønsker I at besøge os udenfor sæsonen, er I velkomne til at kontakte caféen og høre om det kan arrangeres.

Læs mere her: Praktisk information.