Café Klokkeblomst er en stor velindrettet café med et alsidigt menukort. Her er god plads til spisende gæster på den overdækkede terrasse, i udestuen og under åben himmel. I vores festlokale kan du holde din næste fest, her er der plads til 70 personer. Birkegårdens Haver har også en meget stor brugskunstbutik, som er et besøg værd. Klik her for at læse mere om at afholde din fest i Birkegårdens Haver.

Ta' på tur til Birkegården og spis frokosten i caféen

I caféen har vi et varieret udvalg af retter fra smørrebrød til vegetarretter. Vores stjerneskud er det mest populære. For børnene er der selvfølgelig nuggets, men også pålægs- eller delletallerken med grønne snacks og salat.

I caféen har vi et stort lokale, som nogle gange er booket til selskaber eller fester, men hvis det er tomt, er I velkomne til at spise i lokalet. I kan også spise på den store overdækkede og næsten lukkede terrasse, i udestuen eller ude i området omkring caféen. I er selvfølgelig altid velkomne til at købe mad i caféen og spise det fx i gårdhaven, i området ved dyrene eller på en af de andre picnicområder, hvor der også er grill.

Picnic-kurv: I kan også bestille en picnic-kurv, som I kan tage med ud og spise på en af picnicområderne. Picnic-kurven skal bestilles inden kl. 11 – men helst dagen før. Se menukort nedenfor.

NB: Du skal ikke booke/reservere bord, når du er turist for en dag – kun grupper over 25 personer / kold mad 15 personer.

🇩🇰 Besøger du os på din fødselsdag, får du et stykke gratis lagkage i caféen. 

Ideelt udflugtsmål for både større og mindre grupper

I kan opleve 5 smukke haver lige fra Danmarks største japanske have til Danmarks smukkeste permakulturhave, og i Café Klokkeblomst har vi plads til de fleste grupper / busselskaber.

Café Klokkeblomst
Café Klokkeblomst, Birkegårdens hyggelige cafe, har plads til 70 personer inde, 42 personer i udestuen, og 50 pladser på den overdækkede – åbne terrasse.

Ønsker du at arrangere en tur til Birkegårdens Haver, kan du se menukort for grupper nedenfor. Hvis I bestiller kold mad og kaffe/kage skal I min. være 15 personer, ønsker i varm mad og gruppetilbud, skal I min. være 25 personer og alle bestille det samme. Er I under det kommer I bare. 

Kontakt
I må meget gerne kontakte os på mail cafe@birkegaarden.dk ellers på telefon på hverdage – men kun mellem kl. 9 og 11, da vi ofte har for travlt til at give dig en god service pr. telefon, når vi har åben i caféen.

Læs mere her: Praktisk information.

Turist for en dag

Grupper / Busselskaber

Grupper / Busselskaber