Café Klokkeblomst er en stor velindrettet café med et alsidigt menukort. Her er god plads til spisende gæster på den overdækkede terrasse, i udestuen og under åben himmel. I vores festlokale kan du holde din næste fest, her er der plads til 70 personer. Birkegårdens Haver har også en meget stor brugskunstbutik, som er et besøg værd. Klik her for at læse mere om at afholde din fest i Birkegårdens Haver.

Ta' på tur til Birkegården og spis frokosten i caféen

I caféen har vi et varieret udvalg af retter fra smørrebrød til vegetarretter. Vores stjerneskud er det mest populære. For børnene er der selvfølgelig nuggets, men også pålægs- eller delletallerken med grønne snacks og salat.

I caféen har vi et stort lokale, som nogle gange er booket til selskaber eller fester, men hvis det er tomt, er I velkomne til at spise i lokalet. I kan også spise på den store overdækkede og næsten lukkede terrasse, i udestuen eller ude i området omkring caféen. I er selvfølgelig altid velkomne til at købe mad i caféen og spise det fx i gårdhaven, i området ved dyrene eller på en af de andre picnicområder, hvor der også er grill.

I kan også bestille en picnic box, som I kan tage med ud og spise på en af picnicområderne. 

🇩🇰 Besøger du os på din fødselsdag, får du et stykke gratis lagkage i caféen. 

Ideelt udflugtsmål for både større og mindre grupper

I kan opleve 5 smukke haver lige fra Danmarks største japanske have til Danmarks smukkeste permakulturhave, og i Café Klokkeblomst har vi plads til de fleste grupper / busselskaber.

Café Klokkeblomst
Café Klokkeblomst, Birkegårdens hyggelige cafe, har plads til 70 personer inde, 50 personer i udestuen, og 50 pladser på den overdækkede – åbne terrasse.

Åbningstider for grupper
Ønsker I at besøge os udenfor sæsonen, er I velkomne til at kontakte caféen bh@birkegaarden.dk og høre om det kan arrangeres. 

Læs mere her: Praktisk information.

A la carte menukort

Grupper / Busselskaber

Grupper / Busselskaber